
Dispositivi & accessori
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Prep. 20min
Totale 9h 25min
6 portions
Ingredienti
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
250 kcal /
1046 kJ
Proteine
6 g
Grassi
6 g
Carboidrati
47 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
1 g
Sodio
772 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Everyday Vegan
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti