Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 43 valutazioni
Prep. 35min
Totale 7h 20min
4 portions

Ingredienti

Piri Piri Sauce
  • garlic cloves
    3
  • fresh Fresno chilies stems removed, halved
    4
  • dried 'chile de árbol' chilies to taste
    2 - 4
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • coarse salt
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • red wine vinegar
    1 ½ oz
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    53 oz
Vegetable Salad and Grilling
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
    16 oz
  • mayonnaise
    3 ½ oz
  • salt (opzionale) to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 876 kcal / 3665 kJ
Proteine 65 g
Grassi 63 g
Carboidrati 11 g
Fibre 4 g
Grassi saturi 13 g
Sodio 904 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...