Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6 TM5

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 (39 valutazioni )

Ingredienti

Piri Piri Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
  • 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
  • ½ tsp smoked paprika
  • 1 tsp coarse salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad and Grilling

  • 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
  • 3 ½ oz mayonnaise
  • ¼ tsp salt, to taste (opzionale)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3665 kJ / 876 kcal
Proteine
65 g
Carboidrati
11 g
Grassi
63 g
Grassi saturi
13 g
Fibre
4 g
Sodio
904 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative