Zalm, basmati rijst en romige dille saus
TM6 TM5

Zalm, basmati rijst en romige dille saus

4.8 (50 valutazioni )

Ingredienti

  • 1000 g water
  • 1 ½ tl zout
  • 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
  • 250 g basmati rijst
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
    o 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 60 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g boter
  • 400 g room, 35% vet
  • 2 volle tl groentebouillonpasta
    o 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 1 ½ el tomatenpuree
  • 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
    o 1 tl gedroogde dille
  • 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opzionale)
  • 1 tl maïszetmeel

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
3569 kJ / 853 kcal
Proteine
34 g
Carboidrati
53 g
Grassi
55 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative