Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
o 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
o 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
o 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opzionale)
- 1 tl maïszetmeel
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 53 g
- Grassi
- 55 g
- Fibre
- 2 g
Ricette alternative
Bechamelsaus
15 分钟
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Zalm met venkel
40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nessuna valutazione
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min