Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
TM5 TM6

Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

3.5 (2 valutazioni )

Ingredienti

Hazelnut Meringues

  • 1 ½ oz hazelnuts
  • 7 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 8 egg whites, from large eggs
  • ½ tsp cream of tartar

Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling

  • 6 oz sugar
  • 1 orange, thin peel only, no pith
  • 1 cinnamon stick, broken into pieces
  • 1 star anise
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
  • 6 oz heavy whipping cream, chilled
  • confectioners sugar, to dust

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1728.6 kJ / 413.1 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
70 g
Grassi
13.7 g
Grassi saturi
6.8 g
Fibre
2.3 g
Sodio
73.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative