![Blue cheese tofu dressing Blue cheese tofu dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34d7f990-996a-4578-a778-add076a8a71a/Derivates/d29b8788-513c-4a06-a7aa-0c26f3babe57.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 200 g vegan mayonnaise (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 - 40 g apple cider vinegar
- 40 g tahini (see Tips)
- 1 tbsp filtered water
- 2 tsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp salt
- 150 g firm tofu, pressed and cut into pieces (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 Complete recipe
- Calorie
- 7660.1 kJ / 1823.8 kcal
- Proteine
- 42.8 g
- Carboidrati
- 25.3 g
- Grassi
- 167.6 g
- Fibre
- 36 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower buffalo bites
35 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Layered Mexican dip
25 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan mayonnaise
15 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min