Dispositivi & accessori
Mushroom and Artichoke Dip
Prep. 10min
Totale 25min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7 g
Calorie
975 kJ /
233 kcal
Grassi
19 g
Fibre
5 g
Carboidrati
11 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Christmas Dinner
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Holidays at Home
28 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Caesar Salad
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Game Day Guacamole
1h
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Baked Crab Dip
15min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min