
Dispositivi & accessori
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Prep. 30min
Totale 1h 45min
10 portions
Ingredienti
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
homemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
549 kcal /
2297 kJ
Proteine
58 g
Grassi
21 g
Carboidrati
30 g
Fibre
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Christmas Dinner
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti

Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti