
Dispositivi & accessori
Braised Yee Mee
Prep. 5min
Totale 30min
8 portions
Ingredienti
-
pork fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
white pepper powder adjust to taste2 pinches
-
garlic cloves15 g
-
oil30 g
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
salt½ tsp
-
water450 - 500 g
-
dried yee mee (Chinese e-fu noodles)400 g
-
choy sum (sawi), stems removed120 g
-
prawns deshelled100 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
266 kcal /
1113 kJ
Proteine
13 g
Grassi
7 g
Carboidrati
39 g
Fibre
1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Asian All-in-One
12 ricette
Internazionale
Internazionale