Dispositivi & accessori
Mango and labne slice
Prep. 20min
Totale 28h
16 portions
Ingredienti
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
105.1 mg
Proteine
7.2 g
Calorie
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Grassi
18.4 g
Fibre
2.6 g
Grassi saturi
11.9 g
Carboidrati
26.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply Delicious
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Raspberry cloud
12h 5min
Panna cotta
6h 15min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Brutti ma buoni
4h 40min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Mimosa float
6h 10min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Frappé coffee
5min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Mango lassi
5min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min