Risotto with Parmesan cheese
TM5 TM31 TM6

Risotto with Parmesan cheese

4.5 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 780 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    o 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1812 kJ / 433 kcal
Proteine
9 g
Carboidrati
63 g
Grassi
15 g
Fibre
1.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative