Dispositivi & accessori
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
Prep. 15min
Totale 40min
8 portions
Ingredienti
-
milk30 g
-
white vinegar½ tsp
-
walnut, shelled40 g
-
butter cut in pieces30 g
-
brown sugar110 g
-
mixed seeds2 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
carrots cut in pieces110 g
-
plain flour120 g
-
eggs2
-
baking soda¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
sunflower oil60 g
-
natural vanilla extract (opzionale)½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
161.1 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Grassi
20 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
9.4 g
Carboidrati
29.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nester TM7
30 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Mango Sticky Rice
5h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Spiralized spicy pickled carrots
Nessuna valutazione
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nessuna valutazione
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Creamy pistachio pasta
40min
Salt Bread
2h