Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
o 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
o 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Proteine
- 27.2 g
- Carboidrati
- 37.7 g
- Grassi
- 34.2 g
- Grassi saturi
- 9.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodio
- 1103.5 mg
Ricette alternative
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Squid Ink Pasta
1h
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min