Mild Thai Green Curry
TM6 TM5

Mild Thai Green Curry

3.9 (23 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz coconut oil
  • 6 ½ oz Thai green curry paste
  • 13 ½ oz coconut milk
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
  • 2 oz fish sauce
  • 1 oz palm sugar
  • 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
  • 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
  • 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
  • 6 oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
    o 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
  • 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
  • fresh green chili, sliced, to garnish
  • cilantro leaves, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2675.7 kJ / 639.5 kcal
Proteine
27.1 g
Carboidrati
31.5 g
Grassi
42.1 g
Grassi saturi
24.9 g
Fibre
5.3 g
Sodio
1470 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative