
Dispositivi & accessori
Mild Thai Green Curry
Prep. 20min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
coconut oil1 oz
-
Thai green curry paste6 ½ oz
-
coconut milk13 ½ oz
-
chicken thighs boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)16 oz
-
fish sauce2 oz
-
palm sugar1 oz
-
fresh kaffir lime leaves to taste1 - 2
-
cauliflower cut into bite-size florets6 ½ oz
-
red bell pepper cut into slices (⅛ in.)2 ½ oz
-
kabocha squash peeled, diced into pieces (¾ in.)6 oz
-
green peas (fresh or frozen)3 ½ oz
-
fresh green chili sliced, to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
639.5 kcal /
2675.7 kJ
Proteine
27.1 g
Grassi
42.1 g
Carboidrati
31.5 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
24.9 g
Sodio
1470 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Asian Flavors
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti