Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
o 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 10 g
- Fibre
- 10 g
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy Mushroom Soup
25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Cod with Citrus Butter
50min
Creamy Tomato Soup
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Tofu Stew
30 min
Vegetable Stew
1h 15min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 Min