Dispositivi & accessori
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Prep. 5min
Totale 5min
18 oz
Ingredienti
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
110.2 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
308 kJ /
73.6 kcal
Grassi
5.5 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20min
Green Goddess Salad
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Smoked Onion Dip
10min
Fruit, Date and Nut Chop
5min
Spiced Corn Salad
25min
Cranberry Pear Cider
25min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Black Bean Dip
5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min