
Dispositivi & accessori
Basic Vegetable Soup
Prep. 20min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (opzionale)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
185.8 kcal /
777.4 kJ
Proteine
6 g
Grassi
6 g
Carboidrati
27.3 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
0.9 g
Sodio
852.1 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti