Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.5 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (opzionale)
    o 2 oz frozen green peas (opzionale)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    o 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    o 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
777.4 kJ / 185.8 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
27.3 g
Grassi
6 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
4.4 g
Sodio
852.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative