Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g brown onions, cut into halves
- 400 g lamb shoulder, preferably bone in (see tip), cut into pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut into pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut into 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or lamb spicy sausages (opzionale)
- 400 g zucchinis, unpeeled, cut into slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g canned chickpeas, rinsed and drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
o 1 - 2 tsp chilli paste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteine
- 51 g
- Carboidrati
- 70 g
- Grassi
- 43 g
- Fibre
- 11.7 g
Ricette alternative
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Colcannon
40 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Žádné hodnocení
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Bubble and squeak soup
35 Min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28h 40min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Veal involtini
35 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 Min