Mexican Chicken Soup
TM5 TM6

Mexican Chicken Soup

4.4 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 4 sprigs fresh coriander
  • 1 long red chilli, deseeded if preferred
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 limes, halved
  • 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
  • 750 g water
  • 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
  • 250 g fresh sweetcorn kernels
  • 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 190 g tomatoes, finely diced
  • 2 spring onions, trimmed and sliced
  • 140 g red peppers, deseeded and diced
  • 240 g avocado, flesh only, sliced
  • 180 g cabbage, shredded
  • corn chips, to serve
  • sour cream, to serve
  • pickled jalapeño chillies, to serve
  • 1 sprig fresh coriander, leaves only

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2818 kJ / 671 kcal
Proteine
22 g
Carboidrati
43 g
Grassi
43 g
Fibre
13 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative