
Dispositivi & accessori
Sticky meatball subs
Prep. 25min
Totale 1h
24 portions
Ingredienti
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
175.7 kcal /
738.1 kJ
Proteine
13.8 g
Grassi
11.6 g
Carboidrati
3.6 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
6.1 g
Sodio
407.8 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Hip Hip... Hooray!
85 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda