Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (opzionale)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (opzionale)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Proteine
- 2.8 g
- Carboidrati
- 8.8 g
- Grassi
- 8.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Hummus z červené řepy
10 min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Nessuna valutazione
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Nessuna valutazione
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Sezamový med
10 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Fazolové pyré
15min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20 min
Veganský parmazán
15min