Raspberry Peach Crumb Cake
TM6 TM5

Raspberry Peach Crumb Cake

4.6 (63 valutazioni )

Ingredienti

Fruit Filling

  • 150 g fresh raspberries
    o 150 g frozen raspberries
  • 300 g peaches, peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)
  • 1 Tbsp cornflour

Crumble Cake

  • 320 g plain flour
  • 170 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 280 g granulated sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 40 g flaked almonds
  • 100 g sour cream
  • 100 g milk
  • 1 large egg
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 pinch fine sea salt

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
2327 kJ / 556 kcal
Proteine
7.3 g
Carboidrati
76.9 g
Grassi
24.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative