Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
TM6 TM5

Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting

4.8 (250 valutazioni )

Ingredienti

Lemon Cakes

  • 80 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 250 g caster sugar
  • 1 lemon, zest and juice
  • 4 medium eggs
  • 240 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 130 g Greek yoghurt

Lemon Curd

  • 110 g caster sugar
  • 1 - 2 lemons, zest and juice
  • 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces
  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 1 medium egg

Swiss Meringue

  • 3 egg whites, from medium eggs
  • 140 g caster sugar
  • 1 pinch salt

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1753 kJ / 419 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
57 g
Grassi
18 g
Fibre
0.7 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative