Two-layer chocolate cake

Two-layer chocolate cake

3.4 20 valutazioni
Prep. 20min
Totale 3h 20min
12 portions

Ingredienti

  • cashews (see Tips), for cashew icing
    200 g
  • water for soaking
Cake
  • extra virgin olive oil for greasing
  • zucchini cut into pieces (3-4 cm)
    250 g
  • banana broken into pieces
    200 g
  • pure maple syrup
    150 g
  • brown sugar (see Tips)
    100 g
  • eggs
    4
  • milk
    100 g
  • wholemeal self-raising flour
    450 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • raw cacao powder (see Tips)
    60 g
Chocolate cashew icing
  • brown sugar
    80 g
  • milk
    60 g
  • raw cacao powder (see Tips)
    30 g
  • cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)
    250 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 635.8 kcal / 2670.5 kJ
Proteine 13.1 g
Grassi 38.6 g
Carboidrati 57.6 g
Fibre 8.2 g
Grassi saturi 10.5 g
Sodio 372.3 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...