Dispositivi & accessori
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Prep. 10min
Totale 1h 20min
24 pieces
Ingredienti
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Valori nutritivi per 1 piece
Calorie
168.2 kcal /
703.7 kJ
Proteine
3 g
Grassi
7.5 g
Carboidrati
21.5 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
4.4 g
Sodio
215 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Chef favourites (part 2)
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda