Dispositivi & accessori
Eendenlever
Prep. 30min
Totale 33h
6 porties
Ingredienti
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portie
Calorie
571 kJ /
137 kcal
Proteine
19.32 g
Carboidrati
1.28 g
Grassi
5.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Choronsaus
20min
Gefermenteerde wortelen
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus
15min
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Hollandaisesaus
15min
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
20min