Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 120 - 150 g ui, in kwarten gesneden
- 1 tl paprika poeder
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 150 g rijpe tomaten, in stukken gesneden
- 1 snuifje saffraan draadjes
- ½ tl geel kleurstofpoeder
- 800 g water
- 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
- 350 g fideuà korte holle pasta
- 50 g diepvriesdoperwten
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Proteine
- 10.3 g
- Carboidrati
- 48.2 g
- Grassi
- 9.7 g
- Fibre
- 5.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 min