Beef Bourguignon
TM6 TM5 TM31

Beef Bourguignon

4.2 (162 valutazioni )

Ingredienti

  • 120 g onions, quartered
  • 1 Tbsp olive oil
  • 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
  • 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
  • 200 g red wine
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 1 - 2 tsp cornflour (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1785 kJ / 427 kcal
Proteine
42.2 g
Carboidrati
11.7 g
Grassi
23.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative