Dispositivi & accessori
Butter Chicken
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
chicken breasts skinless, diced (2-3 cm)500 g
-
tikka paste (see tip)100 g
-
ghee40 g
-
onions quartered150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
water100 g
-
tomato purée70 g
-
single cream500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
807 mg
Proteine
33.2 g
Calorie
2653.3 kJ /
634.2 kcal
Grassi
47.9 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
22.1 g
Carboidrati
19.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Korma
40min
Tikka Paste
1h
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Tikka
4h 10min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Prawn Bhuna
30min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chilli Con Carne
35min