Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 558 kJ / 134 kcal
- Proteine
- 2.3 g
- Carboidrati
- 1.2 g
- Grassi
- 12.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hrášková kaše
13 Min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 Std. 30 Min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1 Std. 10 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Brak ocen
Pâté z hub
1h 25 min
Hrášková polévka s mátou
30 min