Dispositivi & accessori
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prep. 35min
Totale 13h 10min
8 porties
Ingredienti
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)3
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets110 g
-
room, 35% vet530 g
-
vanillestokjes alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker130 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken65 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur35 g
Pecan praline
-
pecannoten400 g
-
water35 g
-
kristalsuiker150 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie3 el
-
bladerdeeg1 ½ vel
-
poedersuiker20 g
-
pecannoten (opzionale)15 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
179.1 mg
Proteine
10.9 g
Calorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Grassi
95.2 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
31.1 g
Carboidrati
76.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nessuna valutazione
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Pico de Gallo
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nessuna valutazione
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione