Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 20 g majonezu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Valori nutritivi
- per 1 porcję
- Calorie
- 1671 kJ / 399 kcal
- Proteine
- 8 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 33 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 74 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sałatka meksykańska
1h 15min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 godz. 5 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10min
Sałatka z nowalijek na parze
50min
Sałatka z makaronem razowym
35min
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
25 min
Sałatka rosyjska z burakami
1 godz. 10 min
Sałatka tabbouleh z granatem i orzechami
35min
Sałatka z serem
5 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min