Dispositivi & accessori
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Prep. 45min
Totale 4h
6 porties
Ingredienti
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
141.1 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Grassi
38.2 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
20.7 g
Carboidrati
53.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hap en Tap
5 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Perzik- en Amandelijs
Nessuna valutazione
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Geluksbal-raketspiezen
Nessuna valutazione
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nessuna valutazione
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione