Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Proteine
- 41.76 g
- Carboidrati
- 1.33 g
- Grassi
- 16.09 g
- Fibre
- 0.55 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 phút
Adžika
40min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10min
Citrónový sorbet
8h 30min
Avokádová polévka s krevetami
20 phút
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Terina s kachními játry a portským vínem
Nessuna valutazione
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Nessuna valutazione
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h
Krůtí závitky po indicku
1h 10min