Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
o 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Proteine
- 7.33 g
- Carboidrati
- 26.7 g
- Grassi
- 5.43 g
- Fibre
- 1.04 g
Nelle collection
Ricette alternative
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Nessuna valutazione
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1hod.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Fazolková polévka
35min
Špenátová polévka se smetanou
40min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Kedlubnová polévka
35min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min