Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
o 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Proteine
- 7.33 g
- Carboidrati
- 26.7 g
- Grassi
- 5.43 g
- Fibre
- 1.04 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Polévka oranžová z dýně
35 phút
Švestková omáčka
43 Min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 phút
Polévka z červené řepy
40min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 phút
Hanácká trošková polévka
8h 55 min
Kachní paštika s olivami
Keine Bewertungen
Cuketový krém s rybími plátky
40min
Polévka z mladých kopřiv
25 phút
Drožďová polévka s pórkem
40min