Dispositivi & accessori
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prep. 30min
Totale 10h
16 portions
Ingredienti
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
163 mg
Proteine
11.5 g
Calorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Grassi
28 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
15.5 g
Carboidrati
47.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Our Kitchens are a Window to the World
40 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nessuna valutazione
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Nessuna valutazione
Browning Beef Strips
Nessuna valutazione
Spiralized tortilla
Nessuna valutazione
Express Pho Soup
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato relish
2h 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min