Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
TM6 TM5

Rice Salad with Eggs and Tuna Fish

3.9 (28 valutazioni )

Ingredienti

  • 42 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 9 oz long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)
  • 2 large eggs
  • 4 oz carrots, diced
  • 10 oz zucchini, diced
  • 3 ½ oz frozen peas
  • 6 oz tuna, canned, in oil (weight includes oil), drained and flaked
  • 3 ½ oz black or green olives, pitted, whole or chopped
  • ½ - 1 oz pickles (gherkins), cut into slices
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp vinegar (opzionale)
    o 1 - 2 tsp lemon juice (opzionale)
  • 7 cherry tomatoes, halved or quartered

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1788.9 kJ / 427.6 kcal
Proteine
20.1 g
Carboidrati
62.8 g
Grassi
10.6 g
Grassi saturi
2.3 g
Fibre
5 g
Sodio
971.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative