Dispositivi & accessori
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Prep. 10min
Totale 30min
10 pieces
Ingredienti
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
425 mg
Proteine
6.9 g
Calorie
810.3 kJ /
193.7 kcal
Grassi
8.1 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
1.4 g
Carboidrati
25.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Beer Pickles
24h 20min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Grated Carrot Salad
10min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Five-Seed Bread
1h 50min