Dispositivi & accessori
Homemade miso soup
Prep. 15min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
982.1 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
512 kJ /
122.4 kcal
Grassi
4.9 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
9.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Japan
22 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Miso Soup
40min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nessuna valutazione
Fish Stock
Nessuna valutazione
Lemon Ginger Sour
15min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Pan de Sal
2h 20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min