Dispositivi & accessori
Homemade miso soup
Prep. 15min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
982.1 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
512 kJ /
122.4 kcal
Grassi
4.9 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
9.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Japan
22 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Miso Soup
40min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Brown Rice Congee
30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Blackened Fish Burger
Nessuna valutazione
Salmon Miso Soup
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min