Dispositivi & accessori
Indonesian white spice paste
Prep. 5min
Totale 35min
500 g
Ingredienti
-
garlic cloves125 g
-
eschalots175 g
-
candlenuts toasted125 g
-
white sugar15 g
-
ground coriander1 tsp
-
vegetable oil80 g
-
water50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
1933.7 mg
Proteine
22.5 g
Calorie
8207.4 kJ /
1961.6 kcal
Grassi
175.9 g
Fibre
19.2 g
Grassi saturi
26.7 g
Carboidrati
103.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indonesian
13 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chilli mussels with risoni
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Steamed Siew Mai
5h
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Fast and Super Easy Noodles
15min