Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
TM6

Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
  • 2 tsp sea salt, divided
  • ¾ tsp ground black pepper, divided
  • 4 sprigs thyme, fresh
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 2 oz shallots, halved
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 2 oz water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Proteine
70.9 g
Carboidrati
4.4 g
Grassi
95.7 g
Grassi saturi
48.6 g
Fibre
0.8 g
Sodio
1129.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative