Dispositivi & accessori
Druiven en cava trifle
Prep. 30min
Totale 4h 30min
8 porties
Ingredienti
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
44.1 mg
Proteine
5 g
Calorie
1799 kJ /
430 kcal
Grassi
16.2 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
9.1 g
Carboidrati
64.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Pindakaas Crackers
35min
Vegan Burgers
Nessuna valutazione
Glutenvrij Brood
3h 20min
Volkoren pitabrood
Nessuna valutazione
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nessuna valutazione
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
Roggebroodjes
12h