Beer Can Burger with Beer Mushrooms
TM6

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

4.9 (7 valutazioni )

Ingredienti

Beer Can Burgers

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
  • 2 oz panko bread crumbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 large egg
  • 2 oz brown ale
  • 6 slices thick cut bacon

Beer Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz cremini mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz brown ale
  • 3 oz beef stock
  • ½ oz soy sauce
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce

Baking

  • 6 slices provolone cheese

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2347.9 kJ / 561.2 kcal
Proteine
37.9 g
Carboidrati
13.8 g
Grassi
37.8 g
Grassi saturi
16.2 g
Fibre
1 g
Sodio
1081.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative