Dispositivi & accessori
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prep. 15min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
40 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
284 kJ /
67.9 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
1.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Tomato Ketchup
1h 15min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Margarita
10min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Black Bean Dip
5min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min