Dispositivi & accessori
Basis kippenbouillon
Prep. 5min
Totale 35min
1 portie
Ingredienti
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
3402 mg
Proteine
65 g
Calorie
2268 kJ /
540 kcal
Grassi
5 g
Fibre
11 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
65 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chanoeka
11 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Turkse moussaka
1h 10min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nessuna valutazione
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nessuna valutazione
Koken van bulgur
35min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Gestoomde aardappelkroon
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min