Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Proteine
- 3.1 g
- Carboidrati
- 45.7 g
- Grassi
- 14.9 g
- Grassi saturi
- 8.7 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 21.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Mini fruit cakes
25h 40min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Festive camembert wreath
1h 50min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.