Dispositivi & accessori
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Prep. 10min
Totale 24h 40min
30 pieces
Ingredienti
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
70 mg
Proteine
3.1 g
Calorie
285.4 kJ /
68.2 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
5.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Ube Halaya Jam
2h 10min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Sambal Zucchini Noodles
Nessuna valutazione
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Laing
1h 50min
Pan de Sal
2h 20min
Dairy-free pumpkin soup
30min
Pork Adobo
55min