Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 350 gramů kuřecích stehenních steaků, na kousky
- 3 kusy jarní cibulky
- ½ celeru, na čtvrtky
- 1 kus jablka, nejlépe Granny Smith, na čtvrtky
- 80 gramů sušených brusinek
- 100 gramů hroznového vína, bez pecek
- 130 gramů mandlí
- 1 čajová lžička kari
- 3 polévkové lžíce majonézy
- černý pepř, čerstvě mletý, podle chuti
- pita chléb
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 3155 kJ / 753 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 60.8 g
- Grassi
- 31 g
- Fibre
- 15.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Liptovská pomazánka
5 Min
Tabouleh s boby
50 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Risi e bisi
55min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min