Dispositivi & accessori
Paastuin
Prep. 30min
Totale 2h 25min
10 stuks
Ingredienti
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
12.3 g
Calorie
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Grassi
28.9 g
Fibre
4 g
Carboidrati
87.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
De eerste hap: Rijstpap
Nessuna valutazione
Vegan kaas dip
40min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Pizza Margherita
2h 10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nessuna valutazione
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nessuna valutazione
Marmercake
2h
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Zachte Appelcake
50min