Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.7 (11 valutazioni )

Ingredienti

  • 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g brown onions, quartered
  • 15 g butter
  • 550 g chicken stock
  • 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
  • 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
  • 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
  • 1 pinch salted herbs, to garnish
    o 1 pinch salt, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
38.9 g
Grassi
16.5 g
Grassi saturi
6.3 g
Fibre
7.4 g
Sodio
282.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative