Dispositivi & accessori
Squid ink pasta
Prep. 20min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
99.6 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Grassi
5.9 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
38.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Black limited edition Thermomix®
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Salted Egg Yolk Custard Buns
Pas d’évaluation
Blueberry jam
35min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Chilli Lime Sauce
5min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Soy Sauce Chicken
45min
Tri-Colour Ginger Rice
45min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Orange Sorbet
10min